Man Power onshore & offshore

Vi har mange års erfaring i skibs- og offshore industrien. Det betyder, at vi i dag råder over en medarbejderstab bestående af erfarne, kompetente og loyale medarbejdere, der alle står klar til deres næste offshore tur.

Vores medarbejdere har kompetence indenfor aptering, gulv- og flisearbejde kombineret med alle krævede kvalifikationer og beviser, som er påkrævet ved offshore arbejde. Gennem træning og kurser sikrer vi os, at vores medarbejderes kompetencer er i top. De fleste af vores medarbejdere har været ansat hos os mange år.

Vi arbejder typisk efter rammeaftaler, hvor vores kunde kan trække på det antal medarbejdere, kunden har behov for på et givet tidspunkt.

Vores medarbejdere er nøje udvalgte og bliver ofte efterspurgt flere gange og kan påtage sig opgaver med kort tids varsel. 

Firmaprofil

Hos Nordisk Indretning ApS beskæftiger vi os med såvel løsninger af håndværksmæssige opgaver og projekter som med udlejning af faglært arbejdskraft.

Nordisk Indretning ApS har igennem de sidste 14 år arbejdet i skibs- og offshoreindustrien.

Vi lægger stor vægt på sikkerhed og faglighed. Vores medarbejdere er veluddannede og de fleste har mange års tilknytning til Nordisk Indretning.

Vi anvender et beskrevet kvalitets- og arbejdsmiljøledelsessystem baseret på retningslinjerne i ISO9001 & OHSAS18001.

Firmainformation

Nordisk Indretning

CVR: 10159520

find vej

Vestergade 53, 9900 Frederikshavn

Find vej med Google Map

kontakt os